Löneanspråk

Hej, jag söker jobb inom privat företag som familjehemskonsulent. Har jobbat 10 år inom socialtjänsten. Har funderingar kring vad jag kan lämna för löneanspråk och skulle gärna vilja ha rådgivning.
mvh, Anna
Anna Cederfjord

Kommentarer

 • Hej Anna
  Du kan söka i vår lönestatistikdatabas - SACO-lönesök - som du hittar via följande länk:
  https://akademssr.se/lonesok
  När jag tittar hittar jag inte titeln familjehemskonsulent men Handläggare, IFO, äldreomsorg, funktionsnedsättning, socialpsykiatri o integration har följande bild:

  Socialsekreterare ger följande statistik:

  Fortsätt gärna själv och undersök yrken som ligger nära i definition eller ring oss på 08-7164400 så kan du resonera med en av våra ombudsmän om lön.
  Mvh
  Anders Callermo

  Anders Callermo Chefsförhandlare
 • Hej! jag skulle vilja ha rekomendation om löneanspråk för personalvetare inom privat sektor. Jag kommer direkt efter examen, men mitt i studierna arbetade jag på studentkåren med ansvar över 7 anställda, 5 heltidsarvoderade och många volontärer genom delat ledarskap. Detta varade i 2 år och hade mängder av HR-processer. Vad är rimligt att begära i ett bolag inom industrin ute på landsbygden? Jag har intervju nästa vecka och de kontaktade mig dagen efter att jag skickade in min nsökan, så jag verkar vara en intressant kandidat för dem!
  Jenny
 • Hej Jenny!

  För att få korrekt rådgivning om lönenivå, så kontakta oss på 08-617 44 00 och välj knappval lönerådgivning, då kan vi hjälpa dig mer specifikt utifrån vilken tjänst du sökt och vad som ingår i uppdraget.

  Du kan även titta på vår hemsida i SACO lönesökning:
  https://akademssr.se/lonesok
  Vänliga hälsningar:
  Jennifer Forsanker Ombudsman

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.